Ladeløsninger for elbil

Lading av elbil blir et mer aktuelt tema for hvert år. Det kjører nå rundt 240 000 ladbare biler på norske veier. De fleste store bilprodusenter har utviklet modeller som helt eller delvis baserer seg på elektriske motorer, og utviklingen er lovende. Et marked i rask utvikling vil gi høyere ytelser og lavere priser!

Vi gjør det enkelt å lade hjemme!

Fyll ut skjema å motta et uforpliktende tilbud.

Få tilbud

Alt+ kan lading av elbil

Vi i Alt+ hjelper deg med sikker og mer effektiv lading av elbil. Vi tilbyr ladestasjoner i flere størrelser og varianter, og tilpasser det elektriske anlegget til ditt ladebehov. Ring oss i dag for en uforpliktende prat og et tilbud på en riktig montert ladestasjon.

Vår leverandør Garo fører et bredt utvalg, og det inkluderer hjemmeladere, hurtigladere og ladekabler til din elbil. Vi kan altså sørge for optimale ladeforhold der du trenger det, enten det er i forbindelse med privat bolig, på arbeidsplassen eller i borettslaget.

Fordelene med elbil vil bestå uansett politikk

Elbiler har mange fordeler sammenlignet med andre biler, først og fremst lavere priser takket være reduserte avgifter.

Uansett om politikerne skulle endre disse fordelene i tiden som kommer, vil elbilen ha mange fordeler som du kan glede deg over sammenlignet med en bensin- eller dieselbil.

Som en del av Nasjonal transportplan 2018-2029, har nemlig Stortinget satt mål om at nybilsalget skal bestå utelukkende av nullutslippsbiler innen 2025. For å nå dette, må bilkjøperne fortsatt ha insentiver i form av lavere kostnader.