Solceller og anlegg tilpasset ditt bygg

Solenergi som strømkilde vil de neste årene bli mer og mer vanlig.

Vi i Alt+ leverer solcelleanlegg til både privatboliger, næringsbygg og større offentlige bygg.

Her kan du se solceller vi har montert på vårt eget bygg, og effekten det gir.

Vi hjelper deg med solceller!

Fyll ut skjema og motta et uforpliktende tilbud.

Få tilbud

Vi finner solcelleanlegget din bolig eller ditt bygg trenger

Med oss i Alt+ på laget kan du være trygg på at du får et solcelleanlegg som fungerer, og som gjør det enklere å spare penger. Vi samarbeider med kjente leverandører, og tilbyr kun solcelleanlegg av høyeste kvalitet og med det beste innen teknologi.

Utviklingen av solcelleanlegg fører til at man får stadig mer strøm ut av hver soltime, og det kommer godt med i en tid hvor strømprisen blir høyere for hvert år. Kontakt oss for å diskutere mulighetene ved din bolig eller ditt bygg.

Visste du at solkraft er den fornybare energiformen som vokser raskest i verden?

Dette har gjort at kostnaden for å etablere et solcelleanlegg har blitt halvert de siste seks årene. Samtidig har innføring av smarte strømmålere (såkalte AMS-målere) åpnet for at man enklere kan selge strømmen man produserer til kraftleverandøren.

Søk om støtte fra Enova

Som med så mange andre energisparende tiltak, er det verdt å sjekke ut Enovas støtteordninger. Hvis ditt prosjekt kvalifiserer, kan du motta nesten 30.000 kroner i støtte for å produsere din egen strøm.

Gode forhold i Norge

Vi er kanskje flinke til å klage på været, men tester utført av Sintef viser at norske forhold er nærmest optimale for solcelleanlegg. Kulden sørger for en mer effektiv arbeidstemperatur for panelene, og snø og is på områdene rundt panelene reflekterer mye ekstra sollys.