Solceller – genialt rett og slett.

Sola treffer oss med 1500 ganger mer energi enn vi bruker av strøm.

Et solcelle anlegg kan gi mer energi enn vi trenger til oppvarming i løpet av et år, med strøm til overs, f.eks til el-bilen.

Sol energi fungerer selv om det er overskyet, regner eller er kaldt. Faktisk så er solceller mer effektivt når det er kaldt.

Solceller er geniale i så måte at de utgjør energien i sollyset direkte om til elektrisitet. Man slipper den lange omveien om vind- eller vannkraft for å hente ut energien fra sola.

Det er mange fordeler med solceller:

  • Det er stadig fokus på økende strømpriser og effekttariffer, skal vi tro politikere og medier vil det fortsette å øke kraftig. Derfor vil pågangen for innovasjoner som dette øke voldsomt. Strømprisen økte med 30% de første 3 månedene av 2019, sammenlignet med ifjor.
  • Det er et større behov for strøm/energi i disse dager da det er en veldig stor økning av el- biler, busser, båter, anleggsmaskiner osv.
  • Norge har like god solinstråling som for eksempel Tyskland hvor solceller er enormt. 25% av Tysklands energi i April i år, ble betjent av fornybar energi. Kullproduksjonen har aldri vært lavere og synker stadig.
  • Lave priser på paneler med god effekt sørger for en god nedbetalingstid og ikke minst god inntjening over leveperioden.

Ta kontakt med Morten Andre Karlsen mobil 969 40 240 eller morten@altpluss.no