Solcelleanlegg for privatboliger

Nøkkelen til at solcelleanlegget skal hjelpe deg å spare penger, er å finne løsningen tilpasset akkurat ditt hus. Sammen med våre leverandører innen solcelleanlegg legger vi vekt på å gjøre et godt grunnarbeid.

Løsninger for lading og solenergi

Fyll ut skjema å motta et uforpliktende tilbud.

Få tilbud

Vi finner solcelleanlegget din bolig eller ditt bygg trenger

Med oss i Alt+ på laget kan du være trygg på at du får et solcelleanlegg som fungerer og som gjør det enklere å spare penger. Vi samarbeider med kjente leverandører og tilbyr kun solcelleanlegg av høyeste kvalitet og med det beste innen teknologi.

Produsere din egen strøm? Få støtte fra Enova.

Enova tilbyr en støtteordning for alle som produserer sin egen strøm via solcelleanlegg for privatboliger. Denne ordningen gir deg som privatperson inntil 28.750,- i støtte for å produsere solkraft på eget tak, avhengig av størrelsen på anlegget ditt.

Priseksempel:

Installerer du et anlegg på 5 kWp gir dette 16.250,- i støtte fra Enova. Formelen er som følger: 10.000,- + 5 kWp x 1,250,-/kWp = 16.250,-.

Andre støtteordninger

Om du går med planer om å produsere din egen strøm, kan det være greit å vite at enkelte kommuner har egne støtteordninger du kan søke om. Vi i Alt+ anbefaler å sjekke med kommunen der du bor.

Plusskundeavtale

Det kan også være greit å vite at du gjennom en plusskundeavtale kan selge overskuddsstrømmen til nettselskapet ditt dersom du produserer mer strøm enn du selv behøver.

Vil du vite mer?

Det finnes støtteordninger for en rekke energisparende tiltak som du kan benytte, og dette inkluderer også montering av solcelleanlegg. Les mer om dette på Enovas hjemmesider.

Les mer

Er du interessert?

Ta kontakt med oss, vi gir råd og tar gjerne en prat for å finne solcelleanlegget tilpasset ditt behov.