Vil du jobbe med fornybar energi? ALT+ søker prosjektansvarlig

Alt Installasjon AS startet opp i 1997 og har nesten tredoblet omsetningen de siste fem årene og tar nå nye grep for å etablere seg sterkere i markedet ved å lansere ALT +. Alt Installasjon jobber både mot bedrift og privat og er spesialister på alt som har med elektrisitet å gjøre; alt fra boligkontroll, belysning, varme, tele og data.

Alt Installasjon er et av Vestfolds ledende elektroselskaper med over 70 ansatte og har nylig opprettet en helt ny avdeling som skal fokusere på fornybar energi og bærekraftige løsninger mot både offentlig sektor, privat og bedrift.

Hvordan vil din hverdag se ut? 

ALT + opplever meget god respons fra markedet og er derfor på utkikk etter en nøkkelperson som vil jobbe med planlegging, oppbygging og idriftsettelse av byggautomasjon og SD anlegg.  Du vil jobbe med kalkulasjon, prosjekthåndtering, systemintegrering og oppføling av kunder og prosjekter.

Hvorfor begynne i ALT +? 

Som Prosjektansvarlig vil du få en unik mulighet til å sette ditt preg på et helt nytt konsept og bygge opp ALT + til å bli ledende på energistyring og automatisering av nye bygg. ALT + vil også tilby solid opplæring, meget gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring i tillegg til utfordrende arbeidsoppgaver i et solid selskap i vekst med meget godt arbeidsmiljø.

Rett person har:

  • Fagbrev innen elektro, automasjon eller VVS.
  • Teknisk/Ingeniørutdannelse
  • Erfaring som montør og automatiker
  • Erfaring med automatikk og SD-anlegg
  • Kjennskap til byggautomatisering, romkontroll og sentral driftskontroll

Det er selvfølgelig viktig at man fyller noen av de overnevnte kompetansekravene, men det vil være din personlighet, engasjement og motivasjon for akkurat denne stillingen som vil avgjørende på om du får jobben. Du vil få muligheten til å jobbe i et anerkjent og fremtidsrettet selskap med over 20 års fartstid i bransjen. En bedrift og et arbeidsmiljø som preges av kvalitet, effektivitet og høy trivsel.

Alt Installasjon / ALT + kan tilby en spennende og meningsfull jobb i et ambisiøst og fremtidsrettet selskap. Kontorlokaler i Re, Vestfold. Dersom du er nysgjerrig på stillingen og ønsker å høre mer; så kan du ta kontakt med Headhunter Patrik Rønningen i Loyalty People https://loyalty.recman.no/job.php?job_id=79037

Vi kaller inn aktuelle kandidater fortløpende og oppfordrer derfor til å søke snarest!

Vi ser frem til din søknad!